Παρασκευή 25 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η συναίνεση της ΠΟΕΔΗΝ

Το πνεύμα της συναίνεσης ανάμεσα στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ στην Υγεία και την πλειοψηφία της ηγεσίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) που είχε αναπτυχθεί και στην τελευταία συνάντηση των δυο στο υπουργείο (16.2.2004) επιβεβαίωσε χτες ο υπουργός Υγείας Νικ. Κακλαμάνης.

Ετσι, στη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ, κατά τη διάρκεια της χτεσινής κινητοποίησης των υγειονομικών στο υπουργείο Υγείας, ο Νικ. Κακλαμάνης ρώτησε τη συμβιβασμένη πλειοψηφία της ηγεσίας γιατί διαμαρτύρεται, αφού στην προηγούμενη συνάντηση υπήρξε συμφωνία για τα περισσότερα ζητήματα. Μάλιστα, ο υπουργός διαχώρισε τη στάση της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών» (ΑΣΥ) λέγοντας πως μόνον η συνδικαλίστρια της ΑΣΥ είχε διαφωνήσει.

Με άλλα λόγια, γίνεται και πάλι φανερό, ότι η πλειοψηφία της ηγεσίας της ΠΟΕΔΗΝ στηρίζει τη βασική γραμμή της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ στην Υγεία και έρχεται σε αντίθεση με την αναγκαιότητα οργάνωσης ουσιαστικού αγώνα των υγειονομικών. Γι' αυτό και οι εργαζόμενοι πρέπει να τους γυρίσουν την πλάτη, να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της οργάνωσης των αγώνων τους και να συσπειρωθούν γύρω απ' τις γραμμές του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ