Πέμπτη 10 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΜΑΡΤΗ 2005
ΠΑΜΕ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Σήμερα η εκδήλωση για το Ασφαλιστικό

Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι εξελίξεις στο Ασφαλιστικό των εργαζομένων στις τράπεζες και οι θέσεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος» διοργανώνει σήμερα το ΠΑΜΕ, στις 4.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου Υπαλλήλων Τράπεζας της Ελλάδας (Σίνα 16).

Το ΠΑΜΕ απευθυνόμενο στο σύνολο των τραπεζοϋπαλλήλων σημειώνει στο κάλεσμά του ότι «παλεύει για δημόσια, καθολική, υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση με αναβαθμισμένα δικαιώματα που θα εκφραστεί και με τη δημιουργία ενός Ενιαίου Ταμείου Μισθωτών». Στην προοπτική του Ενιαίου Ταμείου Μισθωτών, παίρνοντας υπόψη τις εξελίξεις, καταθέτει πρόταση για συζήτηση και δράση των εργαζομένων στις τράπεζες: Ενα Ταμείο Κύριας Σύνταξης για όλους τους εργαζόμενους στις τράπεζες χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς και ένα Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης για όλους τους εργαζόμενους στις τράπεζες.

  • Την ίδια ημέρα, στην αντίπερα όχθη της συναίνεσης και της υποταγής, η συμβιβασμένη πλειοψηφία της ΟΤΟΕ προσέρχεται εκ νέου σε έναν ακόμα «κοινωνικό διάλογο» με τους τραπεζίτες, με συνάντηση που θα γίνει στις 9 το πρωί στα γραφεία της ΑΛΦΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ