Πέμπτη 10 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΜΑΡΤΗ 2005
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιοδείες παντού

Με σειρά περιοδειών και ομιλιών σε χώρους δουλιάς στους νομούς Μακεδονίας και Θράκης οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ ενημερώνουν για το πλαίσιο της απεργίας της 17ης Μάρτη, καλώντας τους εργαζόμενους να πάρουν ενεργά μέρος τόσο στην απεργία όσο και στις συγκεντρώσεις των ταξικών δυνάμεων.

Τις τελευταίες μέρες κλιμάκια του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη περιόδευσαν στη Δημοτική Επιχείρηση Καλαμαριάς, στην ΤΙΤΑΝ, στις χημικές βιομηχανίες ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΤΕΚΟΣΑ και ΤΣΑΝΑΣ, στη ΒΙΑΜΥΛ, την ΚΛΙΜΑΤΕΧΝΙΚΗ κλπ. Σε συγκέντρωση εργαζομένων στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης μίλησε το στέλεχος του ΠΑΜΕ και μέλος της διοίκησης του ΕΚΘ Θόδωρος Κυριακίδης, ενώ σε εργοτάξιο της ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗΣ, καθώς και σε συγκέντρωση του προσωπικού στη ζυθοποιία ΜΥΘΟΣ μίλησε ο γραμματέας του ΕΚΘ και στέλεχος του ΠΑΜΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος.

Τις αμέσως επόμενες μέρες, μέλη και στελέχη του ΠΑΜΕ θα επισκεφθούν για να μοιράσουν ενημερωτικό υλικό και να μιλήσουν με εργαζόμενους σε βιοτεχνίες ιματισμού και δέρματος, ενώ συνδικαλιστές του σωματείου Οικοδόμων θα επισκεφθούν το εργοτάξιο του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου και άλλα μεγάλα εργοτάξια κατασκευαστικών εταιρειών.

Στην Κεντρική Μακεδονία ανοιχτές συσκέψεις για την καλύτερη διοργάνωση της κινητοποίησης της 17ης Μάρτη πραγματοποιήθηκαν ήδη σε Κιλκίς, Σέρρες και Κατερίνη. Στις Σέρρες μάλιστα ΠΑΜΕ και ΔΗΚΕΒΕ συντονίζουν τον αγώνα τους για το θέμα του ωραρίου και χτες σε σύσκεψη εξέλεξαν επιτροπή αγώνα.

Στη Νάουσα τον προγραμματισμό δράσης αποφασίζουν σε σύσκεψή τους τα σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου της πόλης. Η απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 17 Μάρτη θα γίνει στις 9.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας.

Παρόμοιες συσκέψεις για την καλύτερη διοργάνωση των συλλαλητηρίων της 17ης Μάρτη και ενημερωτικές εξορμήσεις σε χώρους δουλιάς πραγματοποιούνται σε όλες τις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, όπου το ΠΑΜΕ διοργανώνει απεργιακές συγκεντρώσεις και προσυγκεντρώσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ