Πέμπτη 5 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αντιπολιτεύονται... εαυτούς!

Εχει ο καιρός γυρίσματα! Αντιπολίτευση στην πολιτική που οι ίδιοι εφάρμοσαν επί χρόνια για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, αναγκάζονται να κάνουν τώρα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ετσι,... εγκαλούν την κυβέρνηση, ότι με την πολιτική υπερχρέωσης των συγκοινωνιακών φορέων, μέσω δανεισμού με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, ανοίγει «το σίγουρο δρόμο για την απαξίωση και τελικά την ιδιωτικοποίηση των συγκοινωνιακών φιλέτων του Λεκανοπεδίου».

Να ξεχνούν άραγε τα στελέχη αυτά ότι την ίδια κι απαράλλακτη πολιτική του αδιέξοδου δανεισμού, που «φόρτωσε» με ελλείμματα τους συγκοινωνιακούς φορείς, ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ; Να ξεχνούν άραγε ότι επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ψηφίστηκαν οι νόμοι που άνοιξαν διάπλατα το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών;

Προφανώς και δεν ξεχνούν. Απλώς, υποτιμούν προκλητικά τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Κύριοι του ΠΑΣΟΚ αντιπολίτευση σημαίνει εναντίωση σε ορισμένη πολιτική. Εναντίωση στην πολιτική που εσείς εφαρμόσατε, κατά την πιο επιεική ερμηνεία, σημαίνει υποκρισία και απόπειρα εξαπάτησης των εργαζομένων και της κοινής γνώμης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ