Σάββατο 4 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πάρκο μετατρέπεται σε... καφετερία

Χωρίς άδεια και έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου, μικρό παρκάκι αναψυχής των δημοτών, επί της οδού Αγίας Γλυκερίας, έχει μετατραπεί σε... καφετερία. Εδώ και αρκετές εβδομάδες οι παππούδες, οι μητέρες με τα παιδιά και κάθε δημότης που αναπαύεται στον μικρό χώρο πρασίνου, βλέπει να απλώνονται τραπεζοκαθίσματα από διπλανή καφετερία και να καλύπτεται όλος ο χώρος!

Χτες, ο «Ρ» επικοινώνησε με το Δήμο Γαλατσίου, από όπου και επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου για να επεκταθεί η καφετερία. Επιπλέον, ανέφεραν ότι έχει σταλεί στον ιδιοκτήτη η Δημοτική Αστυνομία και του έχει δηλώσει εγγράφως ότι είναι παράνομη η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων. Παρ' όλα αυτά - σύμφωνα με πληροφορίες του «Ρ» - ο ιδιοκτήτης της καφετερίας είχε κάνει αίτηση σε αρμόδια Δημαρχιακή Επιτροπή, η οποία και του επέτρεψε να απλώσει λίγα καθίσματα για κάποια συγκεκριμένη ώρα.

Οι κάτοικοι της περιοχής βλέπουν τη μικρή αυτή όαση που υπάρχει εκεί για χρόνια να γίνεται απροσπέλαστη. Μάλιστα, χτες, κάποιοι εθεάθησαν να προσπαθούν να κάψουν ένα μεγάλο πεύκο που βρίσκεται στο κέντρο του πάρκου!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ