Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Θράσος

Ο κ. Δ. Λέντζος, αντιπρόσωπος στο συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), από την Ομοσπονδία Αρκαδίας, ενώ παρευρισκόταν σε όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή ΔΣ στη Συνομοσπονδία, που έγινε στις 18 Σεπτέμβρη 2005, δεν ψήφισε. Οπως δεν ψήφισε και ο έτερος αντιπρόσωπος της ίδιας Ομοσπονδίας. Και ξέρετε γιατί; Επειδή, η Ομοσπονδία Αρκαδίας δεν είχε πληρώσει τη συνδρομή της στη ΓΣΕΒΕΕ. Και σωστά, αφού, σύμφωνα με το καταστατικό της τελευταίας, όσοι δεν έχουν πληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις δεν έχουν δικαίωμα ψήφου και, πολύ περισσότερο, δεν έχουν δικαίωμα εκλογής στο ΔΣ.

Στο συνέδριο της ΓΣΕΒΕΕ, όμως, συνέβη το εξής ...παράδοξο. Μπορεί, ο κ. Λέντζος να μην ψήφισε - και σωστά, αφού δεν είχε αυτό το δικαίωμα - αλλά ήταν υποψήφιος και, μάλιστα, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΜΜΕ, παράταξης που υποστηρίχτηκε από τη ΝΔ. Και όχι μόνον ήταν υποψήφιος, αλλά και εκλέχτηκε στο νέο ΔΣ, ενώ στην πρώτη συνεδρίαση του τελευταίου έγινε β΄ αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ.

Οταν οι αντιπρόσωποι της ΔΗΚΕΒΕ έβαλαν στο συνέδριο το θέμα της ολοφάνερης καταστατικής παραβίασης, δεν πήραν καμιά απάντηση, ούτε από την ΠΑΣΚΕΒΕ (ΠΑΣΟΚ), ούτε από την ΑΣΚΕΒΕ (ΣΥΝ) και, φυσικά, ούτε από τη ΔΑΚΜΜΕ. Προτίμησαν να σιωπήσουν, αφού και οι τρεις παρατάξεις έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Κατά τα άλλα, κατηγορούν τη ΔΗΚΕΒΕ, που τους αποκαλεί νόθους και καρεκλοκένταυρους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ