Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Ψηφίζουμε ταξικά!

Ξεκινάνε το άλλο Σάββατο, 1 Οκτώβρη, οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης

Η αφίσα του Συνδικάτου για τις εκλογές
Η αφίσα του Συνδικάτου για τις εκλογές
Κρίσιμη σημασία έχουν οι επικείμενες εκλογές στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, προκειμένου να παραμείνει αλλά και να δυναμώσει το συνδικάτο ως μπροστάρης στους αγώνες όχι μόνο των οικοδόμων, αλλά και ολόκληρης της εργατικής τάξης.

Οι εκλογές ξεκινάνε την 1η του Οκτώβρη και θα ολοκληρωθούν στις 27 του μήνα. Το πρόγραμμα της ψηφοφορίας είναι, για όλες τις μέρες από Δευτέρα έως το Σάββατο 5 μ.μ. έως 9 μ.μ., και τις Κυριακές 8.30 π.μ.- 2μ.μ.

Ο γόνιμος προβληματισμός που αναπτύχθηκε στις γενικές συνελεύσεις των παρατημάτων σηματοδότησε τη βδομάδα που πέρασε, ενώ την επόμενη θα κορυφωθούν οι εξορμήσεις που οργανώνουν τα μέλη του συνδικάτου σε γιαπιά, σε εργοτάξια, σε γειτονιές και καφενεία, με στόχο τη μαζική και αποφασιστική συμμετοχή κάθε συναδέλφου στις εκλογές.

Ο «Πανοικοδομικός Ταξικός Ενωτικός Συνδυασμός», που οι οικοδόμοι αναδεικνύουν στο «τιμόνι» του συνδικάτου εδώ και 20 χρόνια, ζητά τη στήριξη των εργατών «για να δυναμώσει το μέτωπο της αντίστασης, της σύγκρουσης, της ανατροπής». Σε ανακοίνωσή της, η παράταξη επισημαίνει ότι η επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη είναι πολύπλευρη, αφορά καθετί που διαμορφώνει τις συνθήκες ζωής των οικογενειών μας.

Κατά συνέπεια, πρέπει οι εργαζόμενοι να προσανατολίσουν τον αγώνα τους, παίρνοντας υπόψη το σύνολο των προβλημάτων, της παιδείας, της υγείας, της ανεργίας κτλ. «Ενας τέτοιος αγώνας που θα συνδέεται καθημερινά με την προοπτική της ανατροπής της εξουσίας του κεφαλαίου μπορεί να έχει αποτέλεσμα», τονίζει η Παράταξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ