Πέμπτη 6 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Απέρριψε την «Ολυμπιακή»...

Με την «ευγενική προσφορά» της ιδιωτικής αεροπορικής εταιρίας «Aegean Airlines» θα ταξιδέψει σήμερα η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στη Δανία και όχι με τη δωρεάν προσφορά των δημόσιων - ακόμα - «Ολυμπιακών Αερογραμμών». Την απόφαση αυτή πήρε η διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία χαρακτήρισε μεν «συγκινητική» την προσφορά των ΟΑ, πλην όμως την απέρριψε επειδή «προσκρούει σε συμβατικές υποχρεώσεις»!

Αν απορείτε ποιες είναι αυτές οι «συμβατικές υποχρεώσεις» της ΕΠΟ, σας ενημερώνουμε ότι είναι η συμφωνία που υπέγραψε στις 8 Σεπτέμβρη 2005 με την «Aegean». Ανάλογες συμφωνίες, μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στην ΟΑ, έχει υπογράψει σχεδόν το σύνολο των δημόσιων υπηρεσιών, με πρώτον και καλύτερο τον ΕΟΤ. Σημειώνεται ότι η συμφωνία ΕΠΟ - «Aegean» δεν προέβλεπε δωρεάν μετακίνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά μετά την προσφορά των ΟΑ, η «Aegean» έσπευσε να αναλάβει και αυτή τη δωρεάν μεταφορά της εθνικής ομάδας.

Βέβαια, όλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από την κεντρική κυβερνητική πολιτική για το «χαντάκωμα» της ΟΑ, προς όφελος των ανταγωνιστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ