Πέμπτη 6 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τζάμπα οι κουβέντες...

Την έναρξη λειτουργίας της δωρεάν Ανοιχτής Τηλεφωνικής Γραμμής Επικοινωνίας για την Τρίτη Ηλικία στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αττικής ανακοίνωσε χτες ο υφυπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κωνσταντόπουλος. Οι ηλικιωμένοι θα μπορούν (τηλεφωνώντας στο 8001188880) να ενημερώνονται δωρεάν για ό,τι βελτιώνει την ποιότητα ζωής τους, για δομές ανοιχτής και κλειστής φροντίδας και να έχουν ψυχολογική υποστήριξη, όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου το Θεραπευτήριο.

Τζάμπα, λοιπόν, οι τηλεφωνικές κουβέντες για την ψυχολογική υποστήριξη. Αλλά ποια παρηγόρια να βρουν οι ταλαιπωρημένοι γέροντες με τις συντάξεις πείνας, που τις πληρώνουν κι αυτές για φάρμακα; Βλέπετε, η μεταπολεμική Ελλάδα δεν αντέχει τίποτ' άλλο εκτός από λέξεις παρηγόριας κι αυτές από ...τηλεφώνου.

Και κάτι ακόμα: Εκεί δίπλα σε αυτό το θεραπευτήριο των ηλικιωμένων υπάρχει και το θεραπευτήριο χρονίων παθήσεων για παιδιά, όπου η επικρατούσα κατάσταση προκαλεί «σοκ και δέος», όπως είχε δηλώσει η Αλ. Παπαρήγα κατά την επίσκεψή της εκεί (7/6/2004) - μια δήλωση που είχε ενοχλήσει σφόδρα τον Γ. Κωνσταντόπουλο και είχε εκδώσει και ανακοίνωση. Γι' αυτό -αλήθεια - έχει να ανακοινώσει τίποτε;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ