Πέμπτη 13 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
ΟΧΙ στην οδηγία Μπολκεστάιν

Πρωτοβουλίες ενημέρωσης και δράσης ενάντια στην οδηγία Μπολκεστάιν - η οποία εισάγεται για συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο και προωθεί την απελευθέρωση των υπηρεσιών στην εσωτερική αγορά σε βάρος των εργαζομένων - παίρνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο και καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν απάντηση και με τη συμμετοχή τους στο Πανελλαδικό πανεργατικό Συλλαλητήριο στις 12 Νοέμβρη. Σε ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Η οδηγία Μπολκεστάιν ξαναχτυπά! Ερχεται προς έγκριση στο Ευρωκοινοβούλιο. Υπέρ της οδηγίας συντάσσονται χριστιανοδημοκράτες, σοσιαλδημοκράτες, οι εκπρόσωποι των μονοπωλίων και η συνδικαλιστική γραφειοκρατία της Ευρώπης.

Είναι υποκριτές κάποιοι που σήμερα χύνουν δάκρυα για την οδηγία "Φρανκεστάιν" των εργατικών δικαιωμάτων. Γιατί και αυτή η οδηγία είναι γνήσιο τέκνο και δημιούργημα της Συνθήκης Μάαστριχτ που οι ίδιοι στήριξαν και στηρίζουν.

Το ΠΑΜΕ παίρνει πρωτοβουλίες ενημέρωσης και δράσης των εργαζομένων ενάντια στην οδηγία Μπολκεστάιν. Η αποτελεσματικότητα του αγώνα μας απέναντι σ' αυτή την αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική θα ενισχυθεί στο βαθμό που ισχυροποιείται το ΠΑΜΕ, που αλλάζουν οι συσχετισμοί δύναμης.

Δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού στο Παλλαϊκό Πανεργατικό Συλλαλητήριο το Σάββατο 12 Νοέμβρη με το ΠΑΜΕ της αντίστασης και της ανυπακοής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ