Παρασκευή 16 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ
«Απευθυνθείτε στον κ. Παπανδρέου»

Την προηγούμενη κυβέρνηση και προσωπικά το σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, «δείχνει» η κυβέρνηση για τη μυστική συμφωνία ΕΕ - ΗΠΑ, με την οποία νομιμοποιείται η χρησιμοποίηση των αεροδρομίων της ΕΕ από τα αεροσκάφη - φυλακές της CIA, για τη μεταφορά «υπόπτων τρομοκρατών».

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε χτες την απάντηση που είχε δώσει προχτές, όταν ρωτήθηκε από το «Ρ» με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, αφήνοντας έμμεσα πλην σαφώς ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. «Από την έρευνα που έχει γίνει στο υπουργείο Εξωτερικών, μέχρι στιγμής, δεν προκύπτει η ύπαρξη τέτοιας μυστικής ή άλλης συμφωνίας με αυτό το περιεχόμενο», είπε ο Ευ. Αντώναρος και πρόσθεσε με νόημα: «Παρακαλώ, επειδή αυτό αναφέρεται σε μια περίοδο που υπουργός Εξωτερικών, ήταν ο σημερινός αρχηγός της αντιπολίτευσης, κ. Παπανδρέου, να απευθυνθείτε σε εκείνον για περισσότερες πληροφορίες»...

Να σημειώσουμε πως μέχρι χτες αργά το βράδυ, ο - λαλίστατος κατά τα άλλα - εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Ν. Αθανασάκης, δεν είχε απαντήσει στην πρόκληση του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ