Τρίτη 20 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΝΟΒΑ ΜΠΑΝΚ»
Εμμένει στη συνδικαλιστική δίωξη

Στον αγώνα των εργαζομένων θα σπάσει η προκλητική πρακτική της NOVA BANK, η οποία επιμένει στην απόλυση του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Ανέστη Θεοδωρίδη, παρά την αρχική δέσμευση για ανάκληση της απόλυσης, κάτω από την πίεση των αγωνιστικών αντιδράσεων των ταξικών δυνάμεων.

Η NOVA BANK ακολουθώντας παραπλανητική τακτική, τον περασμένο Αύγουστο, δεσμεύτηκε στην ΟΤΟΕ και στο ΕΚΘ πως τελικά δε θα προχωρήσει στην απόλυση του Α. Θεοδωρίδη, που εργάζεται σε κατάστημά της στη Θεσσαλονίκη. Προηγούμενα ο απολυμένος συνδικαλιστής είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της επιχείρησης. Χτες στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, που συζητήθηκαν μετά από αρχική αναβολή, ο δικηγόρος της επιχείρησης επέμεινε στην απόλυση.

Θυμίζουμε ότι η απόλυση του Α. Θεοδωρίδη ήταν καθαρή συνδικαλιστική δίωξη, διότι πρωτοστάτησε στη δημιουργία σωματείου στο χώρο του και συμμετείχε ενεργά στην οργάνωση των κινητοποιήσεων του κλάδου.

Το ΠΑΜΕ, καταγγέλλει τη διεύθυνση της NOVA BANK σημειώνοντας πως πρόκειται για τρομοκράτες, ψεύτες και απατεώνες. Προειδοποιεί πως θα αντιδράσει άμεσα και δυναμικά και με κάθε τρόπο θα εμποδίσει την παράνομη και τρομοκρατική απόλυση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ