Τρίτη 24 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σχεδιασμένη επιχείρηση τρομοκράτησης

«Αμείωτα δουλεύει η φάμπρικα των δικαστικών διώξεων συνδικαλιστών σε όλη τη χώρα» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ, με αφορμή την αυριανή δίκη, δηλώνοντας την αυτονόητη αλληλεγγύη του Κόμματος στους διωκόμενους συνδικαλιστές.

«Οπως τόσες φορές στο παρελθόν με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, έτσι και τώρα με την κυβέρνηση της ΝΔ, οι εργοδότες αποθρασύνονται και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν αγωνιστές. Δεν πρόκειται για μεμονωμένα γεγονότα. Ακολουθούν μια σχεδιασμένη μεθόδευση, που στόχο έχει να τρομοκρατήσει ολόκληρο το λαό, όλη την εργατική τάξη» σημειώνει η ΝΕ του ΚΚΕ και καλεί τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση.

Το ΚΚΕ ξεκαθαρίζει ότι «όχι μόνο δε θα λυγίσουμε, αλλά ήρθε η ώρα για γενικευμένη εργατική αντεπίθεση. Η κυβέρνηση της ΝΔ και οι αρμόδιοι υπουργοί της, και της Δικαιοσύνης, και της Απασχόλησης, ας αναλογιστούν τις σοβαρές πολιτικές τους ευθύνες».

«Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να απεγκλωβιστούν από τις δοκιμασμένες πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, να γυρίσουν την πλάτη στις διαχειριστικές λογικές του οπορτουνισμού και να στηρίξουν μια άλλη πολιτική, ριζικά διαφορετική, που να έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Μια τέτοιου είδους πολιτική δεν μπορεί να υπάρξει παρά σε λαϊκή βάση, με νέα οργάνωση της οικονομίας, που μόνο μια λαϊκή εξουσία με ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να δρομολογήσει. Οι επερχόμενες εκλογές είναι ευκαιρία να δοθεί από το λαό μια πρώτη απάντηση» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ