Σάββατο 11 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
ΣΥΝ-εταιράκια

Γρηγοριάδης Κώστας

Η σκηνή είναι από το προχτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου. Αρκετοί δημότες έχουν συγκεντρωθεί και διαμαρτύρονται για το μεγαθήριο του Λάτση, το «The Mall», και τη συμβολή του δημάρχου Αμαρουσίου, Π. Τζανίκου (πρόσκειται πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ), στην κατασκευή του. Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται και ορισμένα στελέχη του ΣΥΝ, που στις δημοτικές εκλογές του 1998 είχαν συνεργαστεί με την παράταξη του Π. Τζανίκου. Και, βέβαια, αναγνωρίζοντάς τους ο τελευταίος, τους απάντησε ότι δε δικαιούνται να «φωνάζουν» αυτοί που δεν είχαν εκφράσει καμιά αντίρρηση και δεν είχαν διαφοροποιηθεί καθόλου μέχρι και το 2002.

Τι είχε κάνει η δημοτική αρχή Αμαρουσίου μέχρι το 2002; Το 2001 ο Δήμος είχε υπογράψει συνεργασία με τον «Αθήνα 2004» για το «Χωριό Τύπου». Επίσης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου και ολλανδική εταιρία παρουσίασαν την ίδια χρονιά το σχέδιό τους για εμπορικό κέντρο εντός της έκτασης του «Χωριού Τύπου». Ηδη, είχε ενεργοποιηθεί η δημοτική επιχείρηση, για την αγορά των εκτάσεων στον Αγιο Θωμά. Επιπλέον, ο Π. Τζανίκος τους θύμισε ότι ο νομαρχιακός σύμβουλος και υποψήφιος νομάρχης του ΣΥΝ, Σπύρος Λυκούδης, ψήφισε υπέρ του μελλοντικού μεγαθηρίου του Βωβού στο Μαρούσι, επί της Λ. Κηφισίας, στη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου πριν από μερικές μέρες.

Χωρίς αμφιβολία, βέβαια, είναι βαριές οι ευθύνες του Π. Τζανίκου, για όσα έχει κάνει, αλλά, πράγματι, δε δικαιούνται να μιλούν γι' αυτές τα «ΣΥΝεταιράκια» του...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ