Σάββατο 11 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
Πρόγραμμα αντιιμπεριαλιστικής δράσης στη Λάρισα

Φιλειρηνικές, αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις αποφασίστηκαν για το επόμενο διάστημα σε Γενική Συνέλευση της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας. Το πρόγραμμα δράσης που αποφασίστηκε περιλαμβάνει:

  • Αντιπολεμική εκδήλωση με θέμα «Βαλκάνια στο κατώφλι νέων εξελίξεων», το τελευταίο δεκαήμερο του Μάρτη
  • Φιλειρηνική εκδήλωση στα μέσα Απρίλη με θέμα «Η τρομοκρατία και οι επιπτώσεις στους λαούς»
  • Την καθιερωμένη Πορεία Ειρήνης, το Μάη
  • Εκδήλωση για τα 60 χρόνια του ΟΗΕ, τον Ιούλη.

Ταυτόχρονα, όπως επισημάνθηκε, οι φιλειρηνιστές της Λάρισας θα βρίσκονται σε συνεχή αγωνιστική επαγρύπνηση καθώς οι εξελίξεις «τρέχουν», με τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ να σχεδιάζουν νέες ιμπεριαλιστικές επιθέσεις σε βάρος λαών και χωρών.

Στη συνέλευση της Επιτροπής Ειρήνης τιμήθηκε για τη δράση της η φιλειρηνίστρια Στέλλα Παναγιώτου, η οποία για περισσότερα από 25 χρόνια προσφέρει αδιαλείπτως και «αθόρυβα» στους σκοπούς του φιλειρηνικού κινήματος.

Εκδηλώσεις άλλων Επιτροπών

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Αιγάλεω διοργανώνει εκδήλωση με θέμα το αντικομμουνιστικό μνημόνιο, σήμερα, Σάββατο 11 του Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (Ανδριανουπόλεως και Ελλης). Θα μιλήσει ο Α. Αντανασιώτης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Γαλατσίου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα το αντικομμουνιστικό μνημόνιο, τη Δευτέρα 13 του Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου (Ιπποκράτους και Αρχιμήδους). Θα μιλήσει ο Δ. Καλτσώνης, νομικός και μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ