Κυριακή 19 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Μικρές σελίδες

Τέσσερα νέα βιβλία που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη στη σειρά «Χωρίς Σωσίβιο. Η σειρά αυτή έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά 6-8 χρόνων και περιέχει εύληπτες και διασκεδαστικές ιστορίες, που βοηθούν τα παιδιά να κάνουν άνετα τα πρώτα λογοτεχνικά τους βήματα.

«Η κυρία Καμηλοπάρδη ήταν σοφή». Οι συγγραφείς Πόλυ Βασιλάκη και Βαγγέλης Ηλιόπουλος μας αποκαλύπτουν το μυστικό της σοφίας της καμηλοπάρδαλης, που έγινε η πρώτη βιβλιοθηκονόμος της ζούγκλας. Εικονογράφηση Λίλα Καλογερή.

«Τρεις παλάμες όλη η γη» της Μαρίας Παπαγιάννη, με εικονογράφηση του Απόστολου Καραστεργίου. Η συγγραφέας μάς μιλά για δυο κορίτσια, τη μικρή Χατζουαβή από την Γκάνα και την Αννα από την Ελλάδα που έρχονται κοντά χάρη σ' ένα πρόγραμμα αναδοχής. (Τα δικαιώματα του βιβλίου δίνονται για τους σκοπούς της Action Aid).

«Μεσημέρι με το Θέμο». Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος επανέρχεται στην ανίατη ασθένεια του καιρού μας, στην τηλεορασοπληξία από την οποία προσπαθεί να σώσει τη γιαγιά του. Η εικονογράφηση είναι της Πωλίνας Παπανικολάου

Τέλος, «Ο Πρώτος» της Μαρίας Παπαγιάννη, δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο της ήρωα, τον Πέτρο το παιδί που είναι ο πρώτος στην τάξη, αλλά και ο πρώτος που αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Εικονογράφοι είναι, οι Σοφία Τουλιάτου και Πέτρος Μπούλμπασης




Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ