Κυριακή 19 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανεπιθύμητοι οι φονιάδες των λαών

Ανακοίνωση της ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, ενάντια στην επίσκεψη του αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ στο νησί

Η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ, γιατί χορήγησε άδεια ελλιμενισμού στο λιμάνι της Κέρκυρας του αμερικανικού αεροπλανοφόρου «Θεόδωρος Ρούσβελτ», το Σάββατο 25 Φλεβάρη, και καλεί τον κερκυραϊκό λαό και τη νεολαία, τους μαζικούς φορείς των εργαζομένων, να απαιτήσουν να ματαιωθεί η επίσκεψη του αμερικανικού αεροπλανοφόρου, να διοργανώσουν μαζικές, αντιιμπεριαλιστικές κινητοποιήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η επίσκεψη του αμερικανικού αεροπλανοφόρου στην Κέρκυρα έγινε γνωστή, καθώς η αμερικανική πρεσβεία, με πρόσκλησή της, καλεί δήμους και φορείς του νησιού και άλλους παράγοντες να προσέλθουν το Σάββατο για να ...υποδεχτούν το αεροπλανοφόρο, από τις 12-2.30 το μεσημέρι!

«Αποθρασυμένοι οι εδώ εκπρόσωποι των ΗΠΑ, τονίζει η ανακοίνωση της ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, μοιράζουν προσκλήσεις στους δημάρχους, στον νομάρχη και άλλους φορείς για δεξίωση στο αεροπλανοφόρο, ώστε να κάνουν στους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές ...ευχάριστη συντροφιά(!!!), όπως οι ίδιοι γράφουν στην πρόσκλησή τους. Κι αυτό, τη στιγμή που οι Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές κατακτούν χώρες, σφάζουν λαούς, βασανίζουν και εξευτελίζουν φυλακισμένους... Ενα μεγάλο μέρος λαϊκού κόσμου, όμως, που ακολουθεί αυτά τα κόμματα έχει διαφορετική αντίληψη και καταδικάζει την εγκληματική πολιτική του ιμπεριαλισμού. Κι αυτό πρέπει να εκφραστεί με τη μαζική συμμετοχή τους στις αντιιμπεριαλιστικές κινητοποιήσεις, που θα διοργανωθούν τις επόμενες μέρες στην Κέρκυρα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ