Πέμπτη 27 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΟΛ ΠΑΡΚΕΡ
Καλύτερα οι Δυο μας

Καλά, κύριοι, ηρεμήστε! Αν ήταν έτσι απλό, και τόσο χαζό, να καταφύγουμε όλοι στην ομοφυλοφιλία, σας βεβαιώνω θα ξεκαρδιζόμασταν όλοι στα γέλια. Και μέσα στα γέλια και στα χωρατά μας, θα γινόμασταν όλοι ένα! Ενα μάτσο βιόλες! Δε θα αναγνώριζε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάννα!

Μια μεσοαστή κυρία μέσα στη χαρά και την ευτυχία παντρεύεται τον καλό της. Ξαφνικά, λες και μόλις γεννήθηκε, παίρνει το μάτι της τη ...λεγάμενη! Το είναι της αναστατώνεται. Αφού το κουβεντιάζει λίγο με τον εαυτό της, νικώντας σε χρόνο ρεκόρ τις αναστολές της, βουτάει την άλλη από το λαιμό και τη φιλάει στα χείλη. Αυτό ήταν! Το κορίτσι βρήκε το δρόμο της!

Μη φανταστείτε ότι θα ακολουθήσουνε δράματα. Οχι! Η ταινία είναι διαφημιστικό του πρόσφατου νόμου για την ομοφυλοφιλία, που ψηφίστηκε στην Αγγλία! Πώς τρέχουν όλοι πίσω από τη φέτα Δωδώνης ή τα Αλλαντικά Νίκας, έτσι και ετούτοι! Πατεράδες, μανάδες, αλλά και ο νιόπαντρος και απατημένος σύζυγος, τρέχουν και δε φτάνουν, για να ενώσουν τις δυο γυναίκες! Και μόλις αυτό συμβεί πέφτει στην οθόνη το τέλος. Αφήνοντας όλους τους ματάκηδες να τους τρώει η περιέργεια.

Παίζουν: Πάιπερ Περάμπο, Λένα Χέντεϊ, Μάθιου Γκούντι, Αντονι Χεντ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ