Πέμπτη 27 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις

-- Τις θέσεις και τις προτάσεις της Κίνησης και του υποψήφιου δημάρχου της για τις δημοτικές εκλογές, θα παρουσιάσει η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση» Αίγινας, αύριο Παρασκευή, στις 7μ.μ. στον Πύργο του Μάρκελλου. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά της ΝΑΣ.

-- Εκδήλωση διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη 3 Μάη η «Δημοκρατική Ενότητα» Νίκαιας, στις 7:30 μμ στην Ενωση Σμυρναίων. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Στέλιος Μπενετάτος, δήμαρχος Νίκαιας, επικεφαλής της «Δημοκρατικής Ενότητας» και υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά και επικεφαλής της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας».

-- Τις προγραμματικές θέσεις της «Δημοτικής Αγωνιστικής Ριζοσπαστικής Συσπείρωσης» Νέας Ιωνίας Βόλου, που στηρίζεται στα πλαίσια της συνεργασίας, για τις ερχόμενες τοπικές εκλογές, του ΚΚΕ, του ΔΗΚΚΙ, της Παρέμβασης Αριστερών Πολιτών και της Κομμουνιστικής Ανανέωσης, θα παρουσιάσει ο υποψήφιος δήμαρχος Β. Λινάρδος, σε εκδήλωση που θα γίνει την Τετάρτη 3 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Μεταξουργείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ