Τετάρτη 28 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ημερίδα της ΚΕ του ΚΚΕ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αύριο, Πέμπτη, στις 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Τιτάνια»

Μια πολύ σημαντική ημερίδα με θέμα «Ολυμπιακοί Αγώνες 2004», διοργανώνει το ΚΚΕ , αύριο Πέμπτη 29 Ιούνη από τις 6μ.μ. έως τις 10μ.μ. στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα.

Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί ο υπουργός Πολιτισμού, η πρόεδρος της ΟΕΟΑ «ΑΘΗΝΑ 2004», εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, εκπρόσωποι του ΤΕΕ, του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ) του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας (ΣΠΜΕ), του Οικονομικού Επιμελητηρίου, της ΕΣΗΕΑ, της ΠΟΕΣΥ, εκπρόσωποι της Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των αθλητικών ομοσπονδιών, του ΤΕΦΑΑ, εργατικών συνδικαλιστικών φορέων, οικολογικών οργανώσεων (WWF, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος, Εταιρεία Προστασίας της Φύσης), καθώς και συντονιστικών επιτροπών (Σαρωνικού, Καλλιθέας, Ελεύθερων Χώρων Αθήνας).

Την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας θα ακολουθήσει η κεντρική εισήγηση από τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στη συνέχεια θα γίνουν δεκάλεπτες παρεμβάσεις εκ μέρους του υπουργού Πολιτισμού και της προέδρου της ΟΕΟΑ, καθώς και επτάλεπτες παρεμβάσεις εκ μέρους των εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων (μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή ο Χρήστος Σμυρλής, βουλευτής και υπεύθυνος αθλητικού τομέα του ΠΑΣΟΚ, η Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, βουλευτής της ΝΔ και μέλος της εθνικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων και ο Κώστας Γεωργιάδης , μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΔΗΚΚΙ).

Στην Ημερίδα πρόκειται να γίνουν οι εξής παρεμβάσεις:

  • «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 ως μέσον για την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων», από τον Ανδρέα Ζαζόπουλο, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.
  • «Το πρόγραμμα για την ασφάλεια κατά τη διάρκεια των αγώνων και οι πολιτικές προεκτάσεις του», από τον Γιάννη Νάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • «Η κατασκευή του Ολυμπιακού Χωριού από τον ΟΕΚ», από τον Αντώνη Αντύπα, εκπρόσωπο της ΓΣΕΕ στο ΔΣ του ΟΕΚ.
  • «Οι Ολυμπιακοί Πόλοι», από τον Κυριάκο Καρύδη, αρχιτέκτονα.
  • «Τα οικονομικά μεγέθη της διοργάνωσης του 2004», από τον Γιώργο Μαγγανά, οικονομολόγο.
  • «Περιβάλλον και Ελεύθεροι Χώροι στην Αττική - Πριν και μετά το 2004», από τον Μπάμπη Ζιώγα, πολιτικό μηχανικό - υγιεινολόγο.
  • «Αθλητισμός: Κοινωνικό Αγαθό ή εμπόρευμα στα χέρια των πολυεθνικών;», από τη Λούλα Καρατζά , υπεύθυνης του αθλητικού τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι κατά τη διάρκεια των παρεμβάσεων το προεδρείο της Ημερίδας θα δίνει το λόγο για επτάλεπτη τοποθέτηση σε εκπροσώπους φορέων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ