Τετάρτη 10 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Το ίδιο νόμισμα

Διάφορες μεγαλόσχημες γραφίδες της «προοδευτικής παρατάξεως» άρχισαν το λιβάνισμα με αφορμή την απόφαση του ΠΑΣΟΚ για την υπερνομαρχία Καβάλας-Δράμας- Ξάνθης: «Μπράβο του Γιώργου», «χειροκροτήστε το Γιώργο», «Γιαβρούμ Γιώργο», κ.ο.κ.

Κλασική περίπτωση νομίσματος με δυο όψεις. Στη μια όψη αυτοί που βρυχώνται κατά του θρησκεύματος της κ. Καραχασάν. Στην άλλη όψη αυτοί που γαυριούν υπέρ του θρησκεύματος της κ. Καραχασάν. Και οι μεν και οι δε, τι κάνουν; Πολιτική εντυπώσεων με βάση το ...θρήσκευμα!

Από τη μια η καρα-μαυρίλα που βρήκε αφορμή να ξεβράσει τον εθνικισμό και το σοβινισμό της. Από την άλλη το παπα-τζιλίκι ενός «κοσμοπολιτισμού» που τη μια «τακτικίζει» λέγοντας ότι πρέπει να βγει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες και από την άλλη «τακτικίζει» επιλέγοντας την ανάδειξη του θρησκεύματος σαν απόδειξη (!) της «προοδευτικής» πολιτικής του ταυτότητας!

Πρόκειται για έναν εθνικισμό από την ανάποδη!

Αλλωστε, ποιο το κριτήριο εκείνων των έξαλλων ανελλήνιστων που αφρίζουν κατά της κ. Καραχασάν; Το θρήσκευμά της. Αλλά μήπως το κριτήριο του κ. Παπανδρέου για την επιλογή της ήταν άλλο; Μην ήταν οι πολιτικοί αγώνες, η κοινωνική δράση της κοπέλας; Το θρήσκευμα ήταν που ήθελε να καπηλευτεί (και) το ΠΑΣΟΚ.

«Χειροκροτήστε» τους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ