Τετάρτη 10 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Επιτροπών Ειρήνης

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Σμύρνης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες, ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι», σήμερα Τετάρτη 10 Μάη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πλατεία Ν. Σμύρνης). Θα μιλήσει ο Δ. Καλτσώνης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ και της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης».

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Καματερού διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 10 Μάη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας, εκδήλωση με θέμα «Ιράν κίνδυνος πυρηνικού πολέμου - κίνδυνος γενικότερης ανάφλεξης». Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς

Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς. Στα πλαίσια αυτά μέχρι αύριο Πέμπτη στα δημοτικά σχολεία της πόλης παιδιά θα ζωγραφίζουν για την ειρήνη. Επίσης αύριο θα γραφτεί έκθεση ιδεών στα Γυμνάσια με θέμα την ειρήνη. Την Παρασκευή και το Σάββατο στις 5 μ.μ. στα γραφεία του ΑΦΜΟ (ΑΦΟΑΝ) θα γίνουν αγώνες Πινγκ - Πονγκ. Επίσης την Παρασκευή στις 5 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας θα γίνουν αγώνες Σκάκι, ενώ το Σάββατο στις 5 μ.μ. στην πλατεία Αγ. Νικολάου θα γίνουν αγώνες Σκάκι, αλλά και η κεντρική εκδήλωση, με ομιλητή τον Δημήτρη Καλτσώνη, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, λέκτορα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ