Πέμπτη 1 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Κινητοποιήσεις για το περιβάλλον

Αύριο Παρασκευή, η πρώτη συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Θωμά, στο Γουδί

Για την προστασία της έκτασης στο Γουδί (φωτ.), που προορίζεται για τσιμεντοποίηση, διοργανώνεται η αυριανή κινητοποίηση της ΝΑΣ με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος
Για την προστασία της έκτασης στο Γουδί (φωτ.), που προορίζεται για τσιμεντοποίηση, διοργανώνεται η αυριανή κινητοποίηση της ΝΑΣ με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος
Με πρώτο «σταθμό», αύριο Παρασκευή, στην πλατεία Αγίου Θωμά στο Γουδί, στις 8 μ.μ., ξεκινούν οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, που διοργανώνει η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία». Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν τη Δευτέρα, 5 Ιούνη, με τη συμμετοχή των αγωνιστικών δημοτικών συνδυασμών των όμορων δήμων.

Συγκεκριμένα, με την αυριανή κινητοποίηση, την οποία συνδιοργανώνουν η «Συμπαράταξη για την Αθήνα», η «Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου» και η «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Νέου Ψυχικού», η ΝΑΣ διεκδικεί στα 965 στρέμματα στο Γουδί να δημιουργηθεί ενιαίο πάρκο υψηλού πρασίνου με κρατική χρηματοδότηση, ανοιχτό για το λαό και τη νεολαία χωρίς ιδιωτική ή επιχειρηματική δράση στη λειτουργία του. Επιπλέον, ζητά την απομάκρυνση όλων των στρατοπέδων και των εγκαταστάσεων της αστυνομίας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος για την υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά, Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νίκος Παπακωνσταντίνου, υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου και Γιώργος Μπουλούγαρης, υποψήφιος δήμαρχος Νέου Ψυχικού. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με ρεμπέτικα τραγούδια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Κώστα Τάγκα.

Την ερχόμενη Δευτέρα, 5 Ιούνη, θα πραγματοποιηθούν οι εξής συγκεντρώσεις:

  • Στο Βοτανικό (Ιερά οδός και Αγίας Αννης) στις 7 μ.μ., με ομιλητές τον Σπύρο Χαλβατζή και τον Ηλία Νικολόπουλο, υποψήφιο νομάρχη Αθήνας με τη ΝΑΣ.
  • Στην πλατεία Ελληνικού στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Γιώργο Πέρρο, εκ μέρους της ΝΑΣ.
  • Στην Καλλιθέα (πλατεία Κύπρου) στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Γεράσιμο Θεοδωράτο, νομαρχιακό σύμβουλο Αθήνας της ΝΑΣ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ