Παρασκευή 23 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΤΡΑ
Συναντήθηκαν στο δρόμο

Στο δρόμο του αγώνα συναντήθηκαν χθες φοιτητικοί σύλλογοι με τα ταξικά σωματεία που μετέχουν στο ΠΑΜΕ, διαδηλώνοντας ενάντια στο νόμο - πλαίσιο. Συγκεκριμένα, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Ιατρικής, Εστίας, Νηπιαγωγών, Δασκάλων, Φαρμακευτικής και Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ξεκίνησαν από το παράρτημα του Πανεπιστημίου Πάτρας, όπου είχαν προσυγκέντρωση, και με μαχητική διαδήλωση έφτασαν στην πλ. Γεωργίου.

Από εκεί μετά την κοινή συγκέντρωση των φοιτητικών συλλόγων με τα Σωματεία Οικοδόμων, Μετάλλου, Εργαζομένων «Coca - Cola», Ιματισμού & Δέρματος και Νέων Τεχνολογιών, ένωσαν τη φωνή και τη γροθιά τους, διαδηλώνοντας στο κέντρο της πόλης. Δίνοντας, έτσι, την καλύτερη απάντηση στην ξεπουλημένη ηγεσία του ΕΚΠ (ΠΑΣΚΕ), που αρνήθηκε όχι μόνο να κηρύξει 24ωρη απεργία, αλλά ακόμη και 3ωρη στάση εργασίας.

Προχθές οι ίδιοι φοιτητικοί σύλλογοι προχώρησαν σε 2ωρο αποκλεισμό των σιδηροδρομικών γραμμών του ΟΣΕ, ενώ, την ίδια μέρα το απόγευμα, στο ΕΚΠ μαζική ήταν η εκδήλωση της ΠΚΣ με θέμα: «Πρώτα συμπεράσματα από τις κινητοποιήσεις - συνέχεια - κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας». Χτες το απόγευμα, στις 6.00, πραγματοποιήθηκε και άλλο συλλαλητήριο, από φοιτητικούς συλλόγους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ