Σάββατο 22 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Σε τέτοια κόλαση που ζει το μυαλό τους...

«Απορρίφθηκε το Imagine του Τζον Λένον από κοντσέρτο εκκλησιαστικού σχολείου στην Αγγλία επειδή ένιωθαν ότι "δεν ήταν κατάλληλο για να ακουστεί δημόσια" (...) το τραγούδι αρχίζει με τον στίχο: "Φανταστείτε ότι δεν υπάρχει παράδεισος"» (η είδηση στο «ΕΘΝΟΣ»).

Σιγά το νέο

«Οι άνθρωποι των χαμηλότερων εισοδηματικών τάξεων γερνούν ταχύτερα απ' ό,τι οι ευκατάστατοι συνομήλικοί τους, αποδεικνύει για πρώτη φορά με ισχυρά επιχειρήματα μελέτη Βρετανών επιστημόνων (...) εξηγώντας το φαινόμενο ο δρ. Σπέκτορ επισήμανε ότι παράγοντες που συνδέονται με τη φτώχεια, όπως "το ψυχολογικό στρες, η δυσαναλογία προσπάθειας - ανταμοιβής και η ψυχολογική πίεση που προέρχεται από καταστάσεις που δεν μπορούν να ελεγχθούν μπορεί να αυξάνουν τα επίπεδα του οξειδωτικού στρες στον οργανισμό και να καταστρέφει πιο γρήγορα τα κύτταρα"» (το ρεπορτάζ στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Για λαϊκά οφθαλμόλουτρα

«Για το εβδομαδιαίο περιοδικό "τάδε" φωτογραφήθηκαν οι υποψήφιες με το συνδυασμό του Κώστα Σκανδαλίδη» (η είδηση στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Ξύνεται ...χωρίς αντίπαλο

«Ερωτηθείσα η κ. Γιαννάκου για τις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει για τη νέα χρονιά δάσκαλοι και καθηγητές δήλωσε ότι "η κυβέρνηση δεν τρομοκρατείται από τέτοιες εξαγγελίες. Εχει λαϊκή εντολή και πρέπει να κάνει όλα όσα απαιτούνται για να είμαστε σ' ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον με τις καλύτερες δυνατές δομές δημόσιας εκπαίδευσης"» (το ρεπορτάζ στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ