Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΗ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Τις ευθύνες της σημερινής αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων που διαχρονικά, με τις φιλομονοπωλιακές τους πολιτικές, εκτοπίζουν τους επαγγελματοβιοτέχνες από την αγορά και την παραγωγή, ευνοώντας προκλητικά τους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους, ανέδειξαν χτες οι βουλευτές του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή σχετικής Επερώτησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Οι βουλευτές ανέδειξαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με ολοένα και μεγαλύτερη ένταση οι επαγγελματίες ως αποτέλεσμα των πολιτικών που ακολουθούνται και ανέπτυξαν συγκεκριμένες προτάσεις για την ανακούφισή τους. Με συγκεκριμένα παραδείγματα αναφέρθηκαν στη φοροεπιδρομή που δέχονται οι μικρομεσαίοι, στο ασφαλιστικό τους πρόβλημα, στην απαξίωση των συνεταιρισμών τους και στην κοροϊδία των διάφορων επιχορηγήσεων και κοινοτικών ενισχύσεων οι οποίες στην πράξη καταλήγουν στις τσέπες των μεγάλων ανώνυμων εταιρειών.

Κάλεσαν δε τους επαγγελματίες να αγωνιστούν μαζί με τους εργαζόμενους για την ανατροπή αυτής της κατάστασης.

Εκ μέρους της κυβέρνησης ο υφυπουργός Οικονομικών Α. Μπέζας, έκλεισε τα μάτια στη σημερινή τραγική κατάσταση των μικρομεσαίων, υποστηρίζοντας ότι σε αυτούς δίνεται η κάθε δυνατή βοήθεια και υποστήριξη ενώ ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε τις κυβερνήσεις του ως στήριγμα των μικρομεσαίων, παρά τις τεράστιες ευθύνες που έχουν για τη σημερινή τους κατάσταση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ