Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Να μια αφορμή να διαδηλώσεις...

«Σε ό,τι αφορά το σύνολο των δαπανών κυμαίνεται για: Το νήπιο από 44,11 ευρώ μέχρι 68,89 ευρώ, αύξηση έως 21,31%. Το δημοτικό από 45,27 ευρώ έως 70,40 ευρώ, αύξηση έως 15,98%. Γυμνάσιο - Λύκειο από 47,23 ευρώ μέχρι 107,31 ευρώ, αύξηση έως 28,07%» (τα στοιχεία για τα σχολικά από το ΙΝΚΑ/ ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

...και στα παλιά σου τα παπούτσια η συμφωνία τους

«Σε μια πρώτη συμφωνία κατέληξαν Κακλαμάνης - Σκανδαλίδης για το θέμα των διαδηλώσεων (...) συμφώνησαν ότι χρειάζεται να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που δημιουργείται από τις καθημερινές διαδηλώσεις, με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και με πρωτόκολλο συνεργασίας που θα υπογράψουν όλοι οι κοινωνικοί φορείς (...) "εγώ θα εγγυηθώ την εφαρμογή της συμφωνίας και θα καταγγείλω όποιον παραβιάσει το πρωτόκολλο" υπογράμμισε ο κ. Σκανδαλίδης (...) πρόσθεσε παράλληλα ότι αναγνωρίζει πως το θέμα είναι υπαρκτό, ότι το 80% των πολιτών φαίνεται να συμφωνεί με τον περιορισμό των διαδηλώσεων σε μια λωρίδα αφού πρέπει να λειτουργεί η πόλη» (το ρεπορτάζ στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

Και η αγωνία τους

«Οργή και αγανάκτηση αρχίζουν να προκαλούν στη Θεσσαλονίκη οι ανακοινώσεις των κάθε είδους διαδηλωτών συνδικαλιστών και ομάδων διαμαρτυρίας από κόμματα και οργανώσεις. Με αποτέλεσμα να προκαλέσουν αναρχία, επεισόδια, κλίμα φόβου και αποχής από τη Μεγάλη Γιορτή της συμπρωτεύουσας. Οπως το πέτυχαν εν μέρει πέρυσι» (στον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ...).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ