Παρασκευή 22 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μέτρα συμπαράστασης από τη Βουλή στο λιβανέζικο λαό

Τη συγκρότηση ομάδας Φιλίας της Ελληνικής Βουλής με τη Βουλή του Λιβάνου και την αποστολή διακομματικής επιτροπής στο Λίβανο, ζητάει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Ο. Κολοζώφ, με επιστολή του στην πρόεδρο της Βουλής Α. Μπενάκη - Ψαρούδα.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή αναφέρεται:

«Το δράμα που έζησε και συνεχίζει να ζει ο λαός του Λιβάνου, εξαιτίας των πρόσφατων βομβαρδισμών και αποκλεισμού που είχε επιβληθεί, προκάλεσαν τη δικαιολογημένη συμπάθεια του λαού της χώρας μας, δεδομένης και της ανησυχίας από τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Εχουμε τη γνώμη ότι το Κοινοβούλιο της χώρας μας, ανταποκρινόμενο στα αισθήματα αυτά του λαού μας, θα πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν στην παραπέρα σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο λαών. Ανάμεσα σε άλλες πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να προταθούν, είναι δύο, που, κατά τη γνώμη μας, άμεσα πρέπει να προωθηθούν:

Να συγκροτηθεί άμεσα ομάδα Φιλίας του Κοινοβουλίου της χώρας με το Κοινοβούλιο του Λιβάνου, δεδομένου ότι είναι από τις ελάχιστες χώρες που δεν υπάρχει συγκροτημένη ομάδα φιλίας και να οργανωθεί άμεσα αποστολή διακομματικής επιτροπής της Βουλής στο Λίβανο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ