Σάββατο 4 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Αϊ σιχτίρ, σιχαμένοι!

ΟΛΟΙ αυτοί οι παρουσιαστές, οι συμπαρουσιαστές και οι σχολιαστές των δελτίων ειδήσεων και των άλλων εκπομπών - πρωινών, μεσημεριανών, απογευματινών και νυχτερινών - της ιδιωτικής τηλεόρασης, που πήραν μέρος στη σχεδιασμένη, οργανωμένη και συντονισμένη συκοφαντική επίθεση κατά των αγωνιζόμενων μαθητών, είναι άθλιοι. Ολοι!

*

ΟΛΟΙ - μα όλοι τους - μπήκαν στον πειρασμό να κοιτάξουν από την κλειδαρότρυπα της τουαλέτας στο σχολείο της Εύβοιας. Οχι μόνο για να ρεζιλέψουν ένα 16χρονο κορίτσι, που κάνουν, τάχα, πως το συμπονούν. Αλλά και για να φτύσουν στα μούτρα της μαθητικής νεολαίας. Να «εκπορνεύσουν», με τα «πορνικά ένστικτά τους», την ελληνική κοινωνία.

*

ΣΤΗΝ προκειμένη περίπτωση «όλοι το ίδιο είναι». Γιατί «όλα τα γουρούνια, την ίδια μούρη έχουν». Γιατί όλοι στον ίδιο «Θεό του Ψέματος», πιστεύουν. Ολοι τον ίδιο «Σατανά του Χρήματος», υπηρετούν. Γιατί όλοι είναι υποτακτικοί των αφεντικών τους και εξαρτήματα της κρεατομηχανής που αλέθει ψυχές για τα νούμερα της τηλεθέασης.

*

ΤΩΡΑ που η κοινωνική κατακραυγή πέφτει πάνω τους, κάποιοι από δαύτους προσπαθούν να «διαχωρίσουν τη θέση τους». Με ύφος «μωρής παρθένου», ψιθυρίζουν: «Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους. Ημουν επιφυλακτικός, διακριτικός, προσεκτικός».

*

ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΟΙ και θρασύδειλοι. Μοιάζουν με τον κλέφτη που, ενώ «πιάστηκε στα πράσα», κάνει τον ανήξερο και, έντρομος, αναφωνεί: «Εγώ δεν έκανα τίποτα, εγώ δε φταίω».

*

ΦΤΑΙΝΕ όλοι τους. Αυτοί, ναι, αυτοί, είναι οι «αλήτες και οι ρουφιάνοι» που υποδύονται τους δημοσιογράφους!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ