Πέμπτη 10 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Δεν αντέχεται η Ψυττάλεια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χτες βράδυ οι κάτοικοι της Χαραυγής Κερατσινίου, μπροστά στην πύλη του Ακροκέραμου, απ' όπου αρχίζει ο αγωγός προς το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού της Ψυττάλειας. Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν για να ζητήσουν πιο ανθρώπινους όρους ζωής, καθώς τα ημιτελή έργα στην Ψυττάλεια έχουν κάνει τη ζωή τους αφόρητη.

Στη διάρκεια της συγκέντρωσης το πνεύματα οξύνθηκαν, όταν ο αρμόδιος της ΕΥΔΑΠ, επιχείρησε να βγάλει τρελούς τους κατοίκους, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δεν υπάρχουν οσμές, δεν έχει σμήνη από μύγες και κουνούπια η περιοχή. Σε αυτό τον παραλογισμό απάντησαν οργισμένοι οι κάτοικοι, καλώντας τους αρμόδιους να μετακομίσουν και να μείνουν στην περιοχή αυτή.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους ο παριστάμενος βουλευτής του ΚΚΕ Μήτσος Κωστόπουλος,υπογράμμισε ότι όσο οι αρμόδιοι κωφεύουν, ο λαός είναι αναγκασμένος να κινητοποιείται για τη λύση των προβλημάτων του. "Το κόμμα μας - τόνισε - κατ' επανάληψη έφερε το θέμα στη Βουλή, υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της περιοχής". Κατήγγειλε επίσης ότι για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο αυτό, πολλοί είναι αυτοί που έχουν ευθύνες και ο λαός πρέπει να τους κρίνει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ