Σάββατο 26 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΝΕ
Συνεχίζεται η εξόρμηση

Συνεχίζεται η καμπάνια της ΚΝΕ στα "φαστφουντάδικα", όπου εργάζονται κυρίως νέοι χωρίς στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα, ωράριο, ασφάλιση, κάτω από συνθήκες αυταρχισμού, που στο στόχαστρό του έχει βάλει ακόμα και τις ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύσσονται στο χώρο δουλιάς. Με στόχο την ενημέρωση των νέων αυτών για τα δικαιώματά τους και την οργανωμένη πάλη τους γι' αυτά, οι νέοι κομμουνιστές συνεχίζουν και αυτή τη βδομάδα τις εξορμήσεις. Στην Αθήνα, θα γίνουν εξορμήσεις αύριο στο Αιγάλεω στα GOODYS, την Τρίτη στα McDonald's στην Αγ. Βαρβάρα και το Σάββατο 1 Αυγούστου στο Αιγάλεω στο Hambo.

Οι προφεστιβαλικές

Συνεχίζονται με επιτυχία οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 23ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" και στην επαρχία. Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα είναι οι εξής:

- Την Κυριακή 27 Ιούλη στην Αχαϊα,στα Ζαρουχλέϊκα Πάτρας,στον χώρο των Εργατικών κατοικιών Ταραμπούρα, με θέμα εργατικά δικαιώματα και νεολαία.

- Το ΝΣ Καρδίτσας της ΚΝΕ, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Τετάρτη 30 Ιούλη, στις 9 το βράδυ,στο χωριό Σέκλιζα,με θέμα τα ναρκωτικά και τις νέες γυναίκες και ιδιαίτερα τις αγρότισσες. Την ίδια μέρα το ΝΣ Ιωαννίνων της ΚΝΕ πραγματοποιεί εκδήλωση στις Εργατικές Κατοικίες,στα Σεισμόπληκτα.Η εκδήλωση έχει θέμα τον κοινωνικό διάλογο και τις επιπτώσεις στη νεολαία, ενώ θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου και θα προβληθεί και ταινία.

- Στις 3 Αυγούστου στο Αργοστόλι,στην πλατεία της Νομαρχίας,με θέμα παιδεία και ναρκωτικά. Θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ