Σάββατο 6 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Από την Τρίτη ενημερωτικές συγκεντρώσεις

Από την ερχόμενη Τρίτη 9/1 ξεκινά ο κύκλος ενημέρωσης του κερατσινιώτικου λαού για τις εξελίξεις στο μείζον πρόβλημα του εργοστασίου από το δήμο, μετά από ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Τρίτη, λοιπόν, στις 6.00 μ.μ. ο δήμος πραγματοποιεί συγκέντρωση των κατοίκων και των μαζικών φορέων της Αμφιάλης στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" (Εμ. Μπενάκη 70). Την Τετάρτη 10/1, την ίδια ώρα, οργανώνεται συγκέντρωση για τους κατοίκους της περιοχής Ευγένειας στο τοπικό Πολιτιστικό Κέντρο (Πλάτωνος και Βύρωνος) και την Πέμπτη 11/1 επίσης στις 6.00 μ.μ. ο κύκλος της ενημέρωσης κλείνει με συγκέντρωση των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα, του Αγ. Γεωργίου και των Ταμπουρίων στο δημαρχείο του Κερατσινίου.

Η "θερμή" περίοδος των κινητοποιήσεων ξεκινά με κατάληψη του κόμβου του Σχιστού στις 16/1, τριήμερη κατάληψη της πύλης του εργοστασίου από τις 22/1 - 24/1 με παράλληλο κλείσιμο του δημαρχείου και των καταστημάτων την τελευταία μέρα της κατάληψης, ενώ στον αγώνα θα μπουν και οι μαθητές με αποχή από τα μαθήματά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ