Σάββατο 3 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των Επιτροπών Ειρήνης

Εντονα δραστηριοποιούνται τις επόμενες μέρες οι Επιτροπές Ειρήνης της ΕΕΔΥΕ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, καθώς πλησιάζουμε στην έναρξη του 19ου Δεκαήμερου Ειρήνης, που θα κορυφωθεί με τη Μαραθώνια πορεία στις 18 Μάη.

  • Εκδήλωση με θέμα "Η Κούβα σήμερα" πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο,η Επιτροπή Ειρήνης του Ν. Καβάλας, με κεντρική ομιλήτρια την πρέσβειρα της Κούβας στην Ελλάδα, Αννα - Μαρία Γκονζάλες.Η εκδήλωση θα γίνει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας ενώ θα ακολουθήσει βραδιά ελληνοκουβανικής φιλίας, στα Λιμενάρια Θάσου. Να σημειώσουμε τέλος ότι συγκροτήθηκε σε σώμα η νεοεκλεχθείσα Γραμματεία της επιτροπής, που πρόκειται να εξαγγείλει σειρά εκδηλώσεων στα πλαίσια του 19ου Δεκαήμερου Ειρήνης.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Αγ. Δημητρίου και ο Δήμος Αγ. Δημητρίου, καλούν τους φίλους της ειρήνης σε εκδήλωση - συζήτηση που διοργανώνουν την Τετάρτη 7 Μάη στις 8 το απόγευμα στο δημοτικό θέατρο "Μελίνα Μερκούρη", Αγ. Δημητρίου 55, με θέμα: "Πώς θα διασφαλίσουμε την εθνική ανεξαρτησία της πατρίδας μας και την ειρηνική συμβίωση των λαών της περιοχής μας".
  • Ημερίδα με θέμα "Ελληνοτουρκική φιλία και Κυπριακό" διοργανώνει η Πανηλειακή Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Διεθνή Υφεση, το Σάββατο 10 Μάη στο Λαζαράκειο Δημοτικό Θέατρο Αμαλιάδας στις 8 το βράδυ. Θα μιλήσουν ο Μπουλέντ Μπαραταγί, δήμαρχος Βούρλων, οι δημοσιογράφοι Σουλεϊμάν Γκεντσέλ, Στρατής Μπαλάσκας και Γιάννης Τζούμας και ο αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ Νίκος Φωτιάδης.Θα επακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ