Παρασκευή 1 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ
Οι καταπατητές σέρνουν το χορό

Την παράνομη, σκανδαλώδη και προκλητική εκποίηση δεκάδων στρεμμάτων κοινοτικής περιουσίας της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας σε καταπατητές, καταγγέλλει ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Οικιστών Καταφυγίου Παλαιάς Φώκαιας Αττικής, με επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

Ο Σύλλογος στην επιστολή καταγγέλλει ακόμη ότι ανάμεσα στους καταπατητές είναι και ο ίδιος ο πρόεδρος της κοινότητας Δημήτρης Μάγειρας και άνθρωποι του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός του και μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου. "Πιστεύουμε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες στις οποίες έχουμε κοινοποιήσει την καταγγελία θα κάνουν το καθήκον τους και θα ακυρώσουν αυτή την παράνομη και σκανδαλώδη πράξη, πριν να είναι πολύ αργά και ίσως δε θα ήταν αναγκαίο να απευθυνθούμε σε σας. Δυστυχώς όμως στην κοινή γνώμη της Παλαιάς Φώκαιας έχει γίνει συνείδηση ότι πολιτικά πρόσωπα και συγκεκριμένα βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος παρέχουν πολιτική κάλυψη στον πρόεδρο της κοινότητας" τονίζεται στην επιστολή.

Καταλήγοντας στην επιστολή ο Σύλλογος επισημαίνει ότι αγωνίζεται από δεκαετίες να περισώσει το περιβάλλον που καταστρέφεται από τους καταπατητές με την ανοχή της κοινοτικής αρχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ