Τετάρτη 8 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μονοπαραταξιακό προεδρείο

Στη συγκρότηση μονοπαραταξιακού προεδρείου στο Δήμο Θεσσαλονίκης προχώρησε η παράταξη του Κ. Κοσμόπουλου, ενώ για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη για πέμπτη διετία ο Σωτ. Καπετανόπουλος. Ο δήμαρχος, αρνούμενος τη συγκρότηση διαπαραταξιακού προεδρείου, προφασίστηκε την ανυπαρξία νομοθετικής ρύθμισης.

Επίσης, στο πλαίσιο των εσωτερικών ισορροπιών της παράταξης της πλειοψηφίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, αντικαταστάθηκε ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος του ΔΣΘ Αντ. Γυφτόπουλος από τον Αντ. Παντολέων. Να σημειωθεί ότι ο Αντ. Γυφτόπουλος είχε ασκήσει έντονη κριτική στο ΔΣ του Οργανισμού Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, πρόεδρος του οποίου είναι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Εκλογές διεξήχθησαν και για τη δημαρχιακή επιτροπή. Μέλη της 6μελούς επιτροπής εκλέχτηκαν (λαμβάνοντας από 20 ψήφους) οι Αγ. Σαχίνης, δημοτικός σύμβουλος της ΔΑΚ και Μόδης Αθανασιάδης της μείζονος μειοψηφίας, οι οποίοι ψηφίστηκαν και από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της ΝΔ, που δε συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις του κόμματός τους να υπάρξει και στο όργανο αυτό μονοπαραταξιακή αντιπροσώπευση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ