Τρίτη 14 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα οι επαναληπτικές εκλογές στην ΕΣΗΕΑ

Η ΔΑΣΠ καλεί σε υπερψήφιση των υποψηφίων που στηρίζει

Ολοκληρώνονται σήμερα και αύριο οι αρχαιρεσίες, με τις επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη των υπόλοιπων μελών του προεδρείου και των άλλων οργάνων της ΕΣΗΕΑ που δεν εκλέχτηκαν στην πρώτη ψηφοφορία.

Οπως είναι γνωστό, στις εκλογές της 7ης και 8ης Γενάρη εκλέχτηκαν για τις θέσεις του Προεδρείου μόνον ο υποψήφιος της "Δημοσιογραφικής Αγωνιστικής Συνεργασίας" (ΔΑΣ) Νίκος Καραντηνός (ο οποίος πήρε 1.056 ψήφους σε σύνολο 1.600 ψηφισάντων) για τη θέση του ταμία, τα μέλη του ΔΣ και ορισμένοι εκπρόσωποι των εργαζομένων σε εφημερίδες και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Στο "Ρ" εκλέχτηκε ο Κυριάκος Ζηλάκος.

Η "Δημοσιογραφική Αγωνιστική Συνδικαλιστική Παράταξη" (ΔΑΣΠ), με ανακοίνωσή της, καλεί όλους τους δημοσιογράφους να προσέλθουν μαζικά και να υπερψηφίσουν τους υποψηφίους που υποστηρίζει για όλα τα αξιώματα όπου γίνονται επαναληπτικές εκλογές και ειδικότερα: Πρόεδρο Μανώλη Μαθιουδάκη,Α αντιπρόεδρο Δημήτρη Χαλιβελάκη,Β Αντιπρόεδρο Γαρυφαλλιά (Λιάνα) Κανέλλη,Γενικό Γραμματέα Γιώργο Λεονταρίτη.Επίσης, για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό, τους Ελένη Τράιου και Αρ. Καρέρ και για το Δευτεροβάθμιο τους Αναστάσιο (Τάσο) Αυγερινό και τον παλαίμαχο δημοσιογράφο Βασίλειο (Βάσο) Γεωργίου.Για εκπροσώπους των συνταξιούχων η παράταξη υποστηρίζει τους: Νίκο Γιαννακά και Παναγιώτη Φωτάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ