Σάββατο 2 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Με επιτυχία συνεχίζονται οι πολυθεματικές και πολύμορφες προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του 23ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή", σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

- Σήμερα, Σάββατο,στο Πέραμα Γιαννιτσών,στο Βαλανιό Κέρκυρας,αφιερωμένη στον ΤΣΕ και στη Λήμνο,με θέμα τα "Ναρκωτικά" και ομιλητή τονΛάζαρο Μυλωνά,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Αύριο, Κυριακή,στα Γιαννιτσά,με θέμα "Νέοι εργαζόμενοι", με τον Νίκο Κούρο,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, στις Νύμφες Κέρκυρας,με θέμα "Παιδεία" και στο Καραβόσταμο Ικαρίας,με θέμα "Παιδεία", στα Πεζά Πεδιάδος Κρήτης,με θέμα "Η ζωή και η δράση του διεθνιστή επαναστάτη Τσε Γκεβάρα". Στο Αργοστόλι,στην πλατεία της Νομαρχίας,με θέμα "Παιδεία και ναρκωτικά". Θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σήμερα,Σάββατο, επίσης, ξεκινά ο αυγουστιάτικος κύκλος των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, που γίνονται στα πλαίσια του 23ου Φεστιβάλ της Οργάνωσης, με την εκδήλωση για τα προβλήματα της νεολαίας της υπαίθρου στο χωριό Κύμινα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ