Κυριακή 13 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΔΙΕΘΝΗ
Αύριο θα είναι πολύ αργά!..

"Αύριο θα είναι πολύ αργά... Αν το γυναικείο κίνημα δεχτεί σήμερα αδιαμαρτύρητα το έγκλημα που πρόκειται να γίνει ενάντια στα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα των Ελληνίδων, τότε δεν έχει λόγο ύπαρξης!".

Αυτό τονίστηκε την Περασμένη Τρίτη σε σύσκεψη εκπροσώπων γυναικείων οργανώσεων, που έγινε με πρωτοβουλία της ΟΓΕ και κατέληξε σε διατύπωση διακήρυξης που θα μοιραστεί σε όλες τις γυναικείες οργανώσεις (για μελέτη και υπογραφή του τελικού κειμένου).

Σχετική συνέντευξη Τύπου θα γίνει από τις γυναικείες οργανώσεις την ερχόμενη βδομάδα και θα ακολουθήσουν επισκέψεις στους αρμόδιους υπουργούς, στην περιφέρεια και σε τόπους δουλιάς. Γιατί οι γυναίκες, όπως τονίστηκε στη διάρκεια της σύσκεψης, ενώ είναι αυτές που θίγονται περισσότερο από τα αντιασφαλιστικά μέτρα, είναι και οι πιο ανενημέρωτες... Ηδη, χιλιάδες γυναίκες που έχουν δουλέψει μια ζωή έχουν απολυθεί και δουλεύουν με μερική απασχόληση, έχοντας σαν προοπτική μια λεηλατημένη σύνταξη - αφού θα υπολογίζεται με βάση τις αποδοχές των τελευταίων χρόνων που είναι συρρικνωμένες...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ