Παρασκευή 9 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Α' ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΕΙΡΗΝΗΣ
Βήμα ειρήνης στη Θεσσαλονίκη

Αρχίζουν σήμερα οι εργασίες του συνεδρίου, που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών από όλες τις Βαλκανικές χώρες. Την Κυριακή στη 1 μ.μ. πραγματοποιείται συγκέντρωση της ΕΔΥΕΘ στην πλατεία Συντριβανίου και πορεία στο αμερικανικό προξενείο

Με πρωτοβουλία της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) ξεκινάνε σήμερα στη Θεσσαλονίκη οι τριήμερες εργασίες του Α Συνεδρίου Βαλκανικών Κινημάτων Ειρήνης,στο οποίο αναμένεται να πάρουν μέρος αντιπροσωπείες από Αλβανία, Βουλγαρία, Κύπρο, Ν. Γιουγκοσλαβία, ΠΓΔΜ, Ρουμανία και Τουρκία.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι το παρακάτω:

  • Σήμερα στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ:

- 7.00 μ.μ. Επίσημη έναρξη

- 9.00 μ.μ. Συναυλία με την Ορχήστρα της ΕΤ - 3, υπό τη διεύθυνση του Σαράντη Κασάρα. Τραγούδι: Δημήτρης Νικολόπουλος και Παναγιώτης Καραδημήτρης. Προσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία της ΕΔΥΕΘ και των τοπικών Επιτροπών Ειρήνης.

  • Αύριο Σάββατο στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ (Περίπτερο 8, αίθουσα Α):

- 11.00 - 13.00 Πρώτη συνεδρίαση.

- 14.00 - 18.00 Δεύτερη συνεδρίαση.

  • Κυριακή στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ:

- 10.00 - 13.00 Τρίτη Συνεδρίαση.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου, η ΕΔΥΕΘ οργανώνει την Κυριακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή των Βαλκανίων με την εγκατάσταση ΝΑΤΟικής δύναμης στη Βοσνία και τη νέα όξυνση στο Αιγαίο μεταξύ της χώρας μας και της Τουρκίας και το ρόλο των ΗΠΑ σε αυτή. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στη 1 μ.μ. από την πλατεία Συντριβανίου (ΔΕΘ) και θα ακολουθήσειπορεία έως το Αμερικανικό προξενείο.

Η ΕΔΥΕΘ καλεί όλους τους φορείς της Θεσσαλονίκης καθώς και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να πάρουν μέρος στις παραπάνω εκδηλώσεις ενισχύοντας αυτήν την κρίσιμη περίοδο το κίνημα ειρήνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ