Τετάρτη 21 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
πινέζα Ασέβεια χωρίς όρια

Δήλωση για τον "εμπαιγμό των συνταξιούχων" έκανε χτες ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Β. Μαγγίνας. "Η κυβέρνηση δε σέβεται τους απόμαχους της δουλιάς", δήλωσε ο Β. Μαγγίνας.

Προτού όμως ο Β. Μαγγίνας κάνει τέτοιες δηλώσεις, καλύτερα ας κοιτάξει τον πίνακα που δείχνει τις απώλειες - σε ονομαστικές τιμές - των συνταξιούχων που είχαν λόγω των νόμων της ΝΔ, τους οποίους και ο ίδιος σήκωσε το χεράκι του και τους υπερψήφισε για να "σώσει τα Ταμεία".

Θα θέλαμε ο κ. Μαγγίνας να μας κάνει και μια δήλωση για την επιστολή που έστειλε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των συνταξιούχων στον πρόεδρο της ΝΔ, Μ. Εβερτ, στις 4.12.1995.

Σε εκείνη την επιστολή η ΣΕΑ, μεταξύ των άλλων ζητούσε "την τοποθέτηση του κόμματός του" στα βασικά συνταξιουχικά αιτήματα, μεταξύ των οποίων είναι η κατάργηση των "αντιασφαλιστικών διατάξεων των νόμων 1902/90, 1976/91 και 2084/92" που ψήφισε η ΝΔ.

Αντί απαντήσεως όμως, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης - και ο αρχηγός της - προτίμησαν τη σιωπή. Η μήπως θεωρούν την πρόταση της Διακομματικής ως απάντηση...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ