Τετάρτη 28 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Θεσπρωτίας του ΚΚΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος σε συγκέντρωση την Πέμπτη 29 - 2 - 96 στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Βεραντζέρου και Κοτοπούλη), με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ".

Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Ιωαννίνων του ΚΚΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 4 - 3 - 96 στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ, με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ". Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Πρέβεζας του ΚΚΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 4 - 3 - 96 στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ, με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ".

Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Κιλκίς του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος σε συγκέντρωση, τη Δευτέρα 4 - 3 - 96 στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ, με θέμα: "Παρουσίαση των ντοκουμέντων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 15ο Συνέδριο".

Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Σερρών του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 4 - 3 - 96 στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ, με θέμα: "Παρουσίαση των ντοκουμέντων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 15ο Συνέδριο".

Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Εβρου του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 4 - 3 - 96 στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ, με θέμα: "Παρουσίαση των ντοκουμέντων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 15ο Συνέδριο".

Οι Επιτροπές Ετεροδημοτών Σάμου και Ικαρίας του ΚΚΕ καλούν τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος σε συγκέντρωση την Κυριακή 3 - 3 - 96 στις 10 π.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ, με θέμα: "Παρουσίαση των ντοκουμέντων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 15ο Συνέδριο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ