Τετάρτη 8 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Να φθάσουν οι Θέσεις παντού

Μέσα σε κλίμα δημιουργικού διαλόγου, ιδεολογικής ενότητας και αισιοδοξίας για την επιτυχία των στόχων του 15ου Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 28 Απρίλη, η προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη της ΚΟ Κορυδαλλού του ΚΚΕ.

Εκτιμήθηκε ως θετική η πορεία της προσυνεδριακής δουλιάς και μπήκαν οι άμεσοι στόχοι της ΚΟ μέχρι την πραγματοποίηση του Συνεδρίου.

Ο διάλογος που αναπτύχθηκε περιστράφηκε κύρια γύρω από την ανάπτυξη του αντιιμπεριαλιστικού - αντιμονοπωλιακού - δημοκρατικού μετώπου και την παρέμβαση των κομμουνιστών στην ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού κινήματος στον Κορυδαλλό.

Τονίστηκε η αναγκαιότητα να φθάσουν οι Θέσεις του Κόμματος πλατιά στο λαό και τη νεολαία της πόλης και να ενταθούν οι προσπάθειες για την υπερκάλυψη του πλάνου της Οικονομικής Εξόρμησης (έχει καλυφθεί το 92% του πλάνου).

Με αίσθημα ευθύνης, οι αντιπρόσωποι στη Συνδιάσκεψη εξέφρασαν τις απόψεις τους και για τα τρία ντοκουμέντα του Συνεδρίου και ενέκριναν ομόφωνα τα προσυνεδριακά υλικά, ενώ εξέλεξαν τους αντιπροσώπους τους για το 15ο Συνέδριο.

Τις εργασίες της Συνδιάσκεψης παρακολούθησε ο σ. Ν. Σοφιανός, Γραμματέας της ΚΝΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ