Τετάρτη 8 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Οι ΚΟ του 5ου Διαμερίσματος της ΚΟΘ πραγματοποιούν πολιτική συγκέντρωση σήμερα, στις 7 μ.μ., στο πάρκο Παπαναστασίου (Χαριλάου). Θα μιλήσει ο Μήτσος Αρβανιτίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Φωκίδας πραγματοποιεί ομιλία - συζήτηση με θέμα "Τα προβλήματα των εργαζομένων - Διέξοδος - Προοπτική - 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ" σήμερα, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα "Σορώκου" (δίπλα από τη Μητρόπολη) στην Αμφισσα.
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Κρητών του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα "Εκτίμηση των Εκλογών στην Παγκρήτια Ενωση και εκλογή Γραμματείας της Αγωνιστικής Κίνησης Κρητών Αθήνας" σήμερα, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).
  • Η ΚΟΒ Βριλησσίων πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα "Παρουσίαση των ντοκουμέντων της ΚΕ για το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ" αύριο Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., στο στέκι νεολαίας (Ολύμπου και Φλωρίνης).
  • Οι ΚΟ των Επιστημόνων και των Δημοσίων Υπαλλήλων της ΚΟΘ πραγματοποιούν πολιτική συγκέντρωση με θέμα την παρουσίαση των ντοκουμέντων για το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ αύριο Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Μιχάλης Σπυριδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει συζήτηση.
  • Η ΝΕ Λέσβου θα παρουσιάσει δημόσια τη δραστηριότητα του βουλευτή του ΚΚΕ Στρατή Κόρακα σε εκδήλωση που θα γίνει αύριο Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στο μεγάλο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης. Για το ίδιο θέμα η ΝΕ Λέσβου πραγματοποιεί εκδήλωση το Σάββατο 11-5-96, στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής. Στην παρουσίαση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σωματεία, σύλλογοι και ενώσεις εργαζομένων, αγροτικοί σύλλογοι και συνεταιρισμοί, ΜΜΕ και οι μαζικοί φορείς του νησιού.
  • Η ΚΟΒ Ιθάκης πραγματοποιεί την καθιερωμένη ετήσια συνεστίασή της το Σάββατο 11-5-96, στις 9.30 μ.μ., στην αίθουσα του Μορφωτικού Κέντρου Αθήνας.
  • Η ΚΟΒ Κορυδαλλού πραγματοποιεί συνεστίαση προς τιμήν του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ την Κυριακή 12-5-96, στη 1 μ.μ., στο κέντρο "Κοκκινιώτισσα".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ