Σάββατο 11 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΝΕ ΚΙΛΚΙΣ
Με όπλο την ιδεολογική ενότητα

Ολοκληρώθηκαν οι προσυνεδριακές διαδικασίες της Νομαρχιακής Οργάνωσης Κιλκίς του ΚΚΕ με τη Συνδιάσκεψη, που έγινε την Κυριακή, 5 Μάη, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, μέσα σε κλίμα ιδεολογικής ενότητας και δημιουργικού διαλόγου.

Από όλους τους αντιπροσώπους που συμμετείχαν στη Συνδιάσκεψη εκτιμήθηκε ως θετική η πορεία της τρίμηνης προσυνεδριακής δουλιάς, που εκφράστηκε με την πλατιά διάδοση των προσυνεδριακών ντοκουμέντων, με την υπερκάλυψη του οικονομικού πλάνου, με τις στρατολογίες που έγιναν, με την παρέμβαση στο εργατικό και αγροτικό κίνημα, με την αυξημένη συμμετοχή στις προσυνεδριακές συνελεύσεις. Η Συνδιάσκεψη αποφάσισε να προσανατολίσει την οργάνωση σε άμεσα και επείγοντα καθήκοντα.

Διαφύλαξη των κομμουνιστικών χαρακτηριστικών του Κόμματος, των βασικών αρχών οργάνωσης και λειτουργίας του που προκύπτουν από τον επαναστατικό του χαρακτήρα. Απόκρουση λαθεμένων απόψεων, σχετικά με την πολιτική συμμαχιών και τη θέση του Κόμματος για την ΕΕ.

Σχεδιασμένη ανάπτυξη στρατολογιών και οικοδόμησης ΚΟΒ σε τόπους δουλιάς και κλάδους.

Ουσιαστική βελτίωση της λειτουργίας των ΚΟΒ και της ποιότητας καθοδήγησής τους από τη Νομαρχιακή Επιτροπή.

Προσανατολισμός των Κομματικών Οργανώσεων και Οργάνων με τρόπο σταθερό, σχεδιασμένο, ζωντανό, στην οργάνωση της πάλης για τα μικρά και οξυμένα προβλήματα της εργατικής τάξης και γενικότερα των εργαζομένων και της νεολαίας. Ουσιαστική προσπάθεια για την ανάπτυξη της ΚΝΕ.

Από τη Συνδιάσκεψη εκλέχτηκαν αντιπρόσωποι που εξουσιοδοτήθηκαν να συμβάλουν στην επιτυχία του 15ου Συνεδρίου, για να αποτελέσουν οι αποφάσεις του τον οδηγό στους αγώνες για τις σημερινές γενιές και γι' αυτές που θα 'ρθουν, για να δώσουν τη μάχη στους δύσκολους καιρούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ