Σάββατο 18 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα συνδικάτα στην πρώτη γραμμή

Κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους απευθύνει η ΓΣΕΕ,να πάρουν μέρος στη Μαραθώνια Πορεία της Κυριακής. Σε εποχές, τονίζει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της, σαν τη σημερινή, "οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα τους επιβάλλεται να πάρουν την υπόθεση της ειρήνης στα χέρια τους".

Η ΑΔΕΔΥ, συμμετέχοντας στην Πορεία Ειρήνης, καλεί "τους εργαζόμενους και τις δημοσιοϋπαλληλικές οργανώσεις της Αθήνας την Κυριακή στο Τύμβο, για να πορευτούν στα βήματα του Λαμπράκη".

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας,συμμετέχοντας στην Πορεία Ειρήνης, καλεί τους εργαζόμενους και τα σωματεία της Αθήνας την Κυριακή 19 Μάη και ώρα 8 π.μ., στον Τύμβο του Μαραθώνα, για να πορευτούν όλοι μαζί στα βήματα του Λαμπράκη. Ανάλογα ψηφίσματα εξέδωσαν το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος,το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου "ο Προμηθέας",η Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων,η ΟΛΜΕ,ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων - Επιδοματούχων ΙΚΑ Αθηνών - Πειραιά και Περιχώρων,η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών και η Ενωση Επαγγελματιών Λογιστών Πρωτεύουσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ