Σάββατο 18 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Η ΝΕ Λάρισας πραγματοποιεί σήμερα στις 9 μ.μ. πολιτική συγκέντρωση στο ΣΥΚΟΥΡΙΟ.Θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
  • Η ΑΕ Θήβας πραγματοποιεί συνεστίαση, προς τιμήν του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, σήμερα στις 9 μ.μ. στο κέντρο "ΤΖΑΚΙ" (στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θήβας). Θα μιλήσει ο Τάσος Χρονάς,μέλος του Συντονιστικού Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟ Αμφισσας πραγματοποιεί σύσκεψη αντιστασιακών και συνταξιούχων με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και η πορεία του ΚΚΕ προς το 15ο Συνέδριο" σήμερα στις 7 μ.μ. στην αίθουσα Σορώκου (δίπλα στη Μητρόπολη).
  • Η ΚΟΒ Πρ. Ηλία Πειραιά, στα πλαίσια του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, πραγματοποιεί σύσκεψη - συζήτηση τη Δευτέρα 20-5-96 στις 7 μ.μ. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 95). Θα μιλήσει ο Μιχάλης Φιορεντής,μέλος του Γραφείου της ΚΟΠ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.
  • Η ΚΟΒ Κλωστοϋφαντουργών - Ιματισμού - Δέρματος πραγματοποιεί σύσκεψη - συζήτηση με θέμα "Προβλήματα των εργαζομένων - Διέξοδος - Προοπτική - 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ" τη Δευτέρα 20-5-96 στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της Βορειοδυτικής Αχτίδας της ΚΟΑ (Λεωφόρος Ηρακλείου 364, τηλ. 2825.826).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ