Σάββατο 18 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πούλμαν για το Μαραθώνα

Πούλμαν βάζουν οι Επιτροπές Ειρήνης και οι μαζικοί φορείς από τις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά, για τη συμμετοχή των μελών και των φίλων τους στη Μαραθώνια Πορεία της ερχόμενης Κυριακής.

- Η ΕΕΔΥΕ, ένα πούλμαν από την πλατεία Κάνιγγος στις 6.45 π.μ.

- Η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη", δύο πούλμαν από την πλατεία Κάνιγγος στις 6.45 π.μ.

- Η Παμπειραϊκή Επιτροπή Ειρήνης δύο πούλμαν, ένα για Μαραθώνα από το Δημοτικό Θέατρο στις 7.00 π.μ και ένα στη 1.30 μ.μ. για Αγ. Παρασκευή - Παλλήνη.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου, δύοπούλμαν (δωρεάν) από την είσοδο του Δημαρχείου, ένα στις 7 π.μ. για Τύμβο Μαραθώνα και ένα στις 3.30 μ.μ. για Αγ. Παρασκευή. Δηλώσεις συμμετοχής τηλ. 43.13.614.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς, πούλμαν από την πλατεία Αγ. Νικολάου και από την πλατεία Κουμπάκη (Νεάπολη) στις 7.00 π.μ., καθώς και από την πλατεία Αγ. Νικολάου στις 2.00 π.μ. για Αγ. Παρασκευή - Παλλήνη.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ιωνίας, ένα πούλμαν από το Δημαρχείο Ν. Ιωνίας, στις 7 π.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ελληνικού και ο Δήμος, ένα πούλμαν από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης - Σούρμενα, στις 7 π.μ.. και από το Δημαρχείο της Αργυρούπολης στις 7.10 π.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Καισαριανής, ένα πούλμαν από την πλατεία Καισαριανής, στις 7 π.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης, ένα πούλμαν από το Δημαρχείο, στις 7 π.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Χαλανδρίου, ένα πούλμαν από το κεντρικό Χαλάνδρι (εκκλησία Αγ. Νικολάου), στις 7 π.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Καλλιθέας, δύο πούλμαν, για τον Τύμβο από την πλατεία Δαβάκη στις 7 π.μ. και για την Αγ. Παρασκευή από την πλατεία Δαβάκη, στις 4 μ.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Σμύρνης, ένα πούλμαν για την Αγ. Παρασκευή από την πλατεία Ν. Σμύρνης (οδός Ομήρου 68), στις 3.30 μ.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Περιστεριού, ένα πούλμαν για τον Τύμβο από την Πλατεία Δημαρχείου στις 6.30 π.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Αγ. Δημητρίου, ένα πούλμαν από τα γραφεία της, Βάλτου και Παπάγου, στις 6.30 π.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ζωγράφου, δύο πούλμαν από την πλατεία Γαρδένιας στις 7 π.μ. για τον Τύμβο και για την Παλλήνη στις 3.10 μ.μ. από την πλατεία Γαρδένιας και 3.20 μ.μ. από την πλατεία Κύπρου.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Χολαργού, ένα πούλμαν του δήμου στις 6.45 π.μ. από την πλατεία Κύπρου, στις 6.50 π.μ. από το τέρμα των λεωφορείων επί της 17ης Νοέμβρη και στις 7 π.μ. από την πλατεία Δημοκρατίας.

- Οι Επιτροπές Ειρήνης Αχαρνών - Πατησίων - Γαλατσίου - Κυψέλης, δύο πούλμαν, το ένα στις 6.45 π.μ. στην Αγ. Βαρβάρα - Πατήσια και στις 7.00 π.μ. στο παλαιό τέρμα Γαλατσίου (Βεϊκου και Γαλατσίου), το δεύτερο στις 7.00 π.μ. στον Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών και στις 7.15 π.μ. στην Πλατεία Κυψέλης.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Αμαρουσίου, ένα πούλμαν από πλατεία Εθνικής Αντίστασης - Ηλεκτρικός Σταθμός - στις 7.30 π.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Βύρωνα, ένα πούλμαν από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης - πρώην ταπητουργείου - στις 7 π.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Αιγάλεω, ένα πούλμαν από την πλατεία Εσταυρωμένου στις 6.30 π.μ., από την Αγ. Βαρβάρα (Ελεούσα) στις 6.45 π.μ. και από το Χαϊδάρι (Παλατάκι) στις 7 π.μ.

- Οι Επιτροπές Ειρήνης Πετραλώνων και Γούβας ένα πούλμαν για τον Τύμβο στις 6.30 π.μ. από τον Ηλεκτρικό Σταθμό Πετραλώνων, στις 6.45 π.μ. από Φραντζή 68 (Νέος Κόσμος), στις 6.50 από Φιλολάου και Πλατεία Πλυτά (Γούβα) και 7.00 από Ευτυχίδου και Μερκούρη (Παγκράτι).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ