Τετάρτη 22 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
χεράκια

ΣΕ "ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ" με τη σφραγίδα του ΣΕΒ, σχετικά με το νομοσχέδιο - έκτρωμα του υπουργείου Εργασίας για την ανεργία, κατέληξε η Ολομέλεια της ΟΚΕ (σελίδα 23).

ΣΕ ΠΛΗΡΗ οικονομική ασφυξία έχει περιέλθει η αμυντική βιομηχανία ΠΥΡΚΑΛ, αδυνατώντας να καταβάλλει ακόμα και τους μισθούς των εργαζομένων. Στο μέλλον παραπέμπει την επίλυση των προβλημάτων ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, επιτείνοντας την εκρηκτικότητα της κατάστασης (σελίδα 22).

ΝΕΑ ΜΑΧΗ καλούνται να δώσουν το Σάββατο 25 του μήνα οι ναυτεργάτες για να μην "δέσει" το υπό σημαία "ευκαιρίας" κρουαζιερόπλοιο "Μάρκο Πόλο" στο λιμάνι του Πειραιά. Οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι ναυτεργάτες συνεχίζοντας τον αγώνα τους, διοργανώνουν επίσης στις 30 Μάη στις 10 το πρωί συγκέντρωση στην Ακτή Μιαούλη (σελίδα 23).

ΩΣ ΠΟΝΤΙΟΣ Πιλάτος συνεχίζει να συμπεριφέρεται ο Δ. Αβραμόπουλος σχετικά με το τεράστιο πρόβλημα χωροθέτησης των χώρων διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής (σελίδα 25.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Πανεπιστημονική Κίνηση γιατρών ζητά την ψήφο των γιατρών για τη διαμόρφωση ενός ρεύματος υπέρ της δημόσιας υγείας (σελίδες 26 - 27).

ΑΥΡΙΟ οι συγκεντρώσεις των συνταξιούχων σε 12 πόλεις της χώρας κόντρα στην κοροϊδία της κυβέρνησης (σελίδες 26 - 27).

ΤΗΝ ΑΝΕΥ όρων παράδοση της εκπαίδευσης στον μεγαλοεκδότη Χρ. Λαμπράκη εξήγγειλε ουσιαστικά χτες ο υπουργός Παιδείας στην εναρκτήρια εορταστική εκδήλωση του "Επιμορφωτικού Διήμερου" για καθηγητές που διοργάνωσε το Ιδρυμα Μελετών Λαμπράκη (σελίδα 29).

ΕΝΤΟΝΗ αντίδραση της ΟΛΜΕ για τη θεσμοθέτηση του "Διεθνούς Απολυτηρίου"(σελίδα 29).

ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ στιγμές έζησαν και χτες τα 3,5 εκατομμύρια των κατοίκων της πρωτεύουσας εξαιτίας της νέας έξαρσης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης (σελίδα 28).

ΕΝΤΟΝΕΣ διαμαρτυρίες στην Ακράτα για την απόφαση να διοχετευτούν τα τελικά απόβλητα του βιολογικού καθαρισμού στο κέντρο της παραλιακής ζώνης (σελίδα 28).

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - συναυλία για την απελευθέρωση του Γ. Μπαλάφα και του Παλαιστίνιου αγωνιστή Μοχάμεντ Χαμντάν αύριο το απόγευμα, στην πλατεία Κλαυθμώνος (σελίδα 28).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ