Πέμπτη 30 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Παίζουν με τα νεύρα των υποψηφίων

Με τα νεύρα των υποψηφίων παίζει η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, αφού δε φαίνεται να αναλαμβάνει τις πρωτοβουλίες εκείνες προκειμένου να ικανοποιήσει τα αιτήματα των εργαζομένων του υπουργείου. Χτες, ο σύλλογος των εργαζομένων αποφάσισε την πραγματοποίηση στάσεων εργασίας από 10 έως 20 Ιούνη και επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες από τις 21 Ιούνη κι έπειτα. Η ημερομηνία αυτή συμπίπτει με την περίοδο πραγματοποίησης των γενικών εξετάσεων στα γενικά μαθήματα για εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, που πραγματοποιούνται από 21 έως και 29 Ιούνη.

Χτες ο υπουργός Παιδείας εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι εξετάσεις "θα κυλήσουν ομαλά" και τόνισε ότι η ηγεσία του υπουργείου έχει "μια πολύ καλή συνεργασία με τους υπαλλήλους του υπουργείου".

Οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Παιδείας ζητούν τη μισθολογική εξίσωσή τους με τους υπαλλήλους των άλλων υπουργείων, ουσιαστικές αυξήσεις στις αποδοχές τους, μηνιαίο επίδομα παραγωγικότητας από 35.000 μέχρι 60.000 δραχμές, εξαίρεση των υπηρεσιών Παιδείας από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, άμεση προώθηση των νέων οργανισμών και ουσιαστική συμμετοχή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ