Πέμπτη 30 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αναστολή κινητοποιήσεων στον ΟΣΕ

Την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε το προσωπικό αμαξοστοιχιών του ΟΣΕ, μετά την προσφυγή της διοίκησης του Οργανισμού στα δικαστήρια, με αίτημα να κηρυχτούν παράνομες και καταχρηστικές οι κινητοποιήσεις.

Τις απεργιακές κινητοποιήσεις (τρεις 3ωρες στάσεις εργασίας) είχε κηρύξει για σήμερα η Πανελλήνια Ενωση Προσωπικού Αμαξοστοιχιών του ΟΣΕ, αντιδρώντας στα σχέδια συρρίκνωσης του δικτύου της Πελοποννήσου.

Σημειώνεται ότι με απόφαση της διοίκησης του ΟΣΕ, από την ερχόμενη Κυριακή, 2 Ιούνη 1996, μειώνονται από οκτώ σε τέσσερα τα καθημερινά δρομολόγια του ΟΣΕ με αμαξοστοιχίες "ιντερσίτι", στη γραμμή Αθήνα - Πειραιάς - Πάτρα, ενώ ανάλογες περικοπές στα δρομολόγια γίνονται και στις γραμμές Πάτρα - Κυπαρισσία και Καλαμάτα - Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων στον ΟΣΕ, οι περικοπές αυτές εντάσσονται στο γενικότερο σχέδιο συρρίκνωσης του δικτύου της Πελοποννήσου.Για το θέμα αυτό έχει οριστεί συνάντηση, σήμερα το μεσημέρι, των συνδικαλιστών του ΟΣΕ με τον γενικό διευθυντή του Οργανισμού, Αρ. Λάζαρη.Από τα αποτελέσματα της συνάντησης θα εξαρτηθεί η στάση που θα τηρήσουν οι σιδηροδρομικοί σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι η συρρίκνωση του δικτύου της Πελοποννήσου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ